Välkomna till Alla Fröer 2017 - En helt ny rabatt på nätet!

Välkommen att odla med rabatt! 

Först vill jag tacka dig för våra första år 2014-2016! Det är du som läser detta som hjälper oss att tillsammans skapa en bra rabatt på nätet och du ska känna dig delaktig. Det är tillsammans vi kan göra detta. Har du något tips eller förslag, låt oss höra, mejla på info@allafroer.se

Vi älskar att hitta goda idéer för att odla och det ska vara Småländskt billigt!

Det ska vara enkelt. Hos oss behöver du inte bli medlem eller skapa ett konto att logga in på för att handla och bäst av allt; Du får alltid hem dina varor innan du betalar!

Alla Fröer sådde sitt första frö som webshop 2014 där du som kund var med och påverkade innehållet och produkter, Tack för alla goda tips! Nu är vi redo för en ny säsong 2017! I år satsar vi mycket på odlingstips & trix. Se under menyn "Odlingstips/filmer. Vi vill visa att det är enkelt - bara man kan knepen!

Att våga odla sina egna kryddor och primörer gör att du själv växer!
Precis som med en ny odling kommer det att växa och ett och annat ogräs men tillsammans hjälps vi åt. Att odla sina egna kryddor, blommor eller grönsaker gör att man växer själv. Vår tanke är att du enkelt, tryggt och billigt ska kunna odla traditionellt och ekologiskt med den bästa kvalitén genom att handla dina fröer och odlingstillbehör från vår leverantör Nelson Garden som är Sverigeledande inom branschen. Vårt frölager håller konstant 16 grader, då trivs fröerna bäst i väntan på sådd. Alla Fröer erbjuder även designade odlingsstickor från Ernst Kirchsteiger och fler spännande produkter kommer inom kort!

Hos Alla Fröer Sverige siktar vi på att ha nätets lägsta frakt för fröer och odlingstillbehör. Så det blir faktiskt billigare än att besöka en butik och mer miljövänligt! Vi vil hjälpa till och ge dig överraskningar som gör dig glad. Med tiden ska kända kockar lämnar recept och berätta vilka kryddor/grönsaker som ingår och du kan köpa fröerna hos oss. Vi har odlingstips från proffs och en av de bästa sökfunktionerna att hitta rätt frö, Är det ekologiskt? stark chili? går blomman att äta? När ska jag planter och mycket mer. Du kan skapa en egen blomsteräng med våra tips. Zonkarta och vad symbolerna på världens smartaste fröpåsar betyder,  finns på hemsidan.


Låt oss växa tillsammans
Alla Fröer Sverige

 

                                                         

Sök fröer
Övrigt