Välkomna till alla fröer 

Välkommen in till oss, en e-handel som drivs av en familj glada fritidsodlare. Vi bor ute på landet i Västmanland. Familjen består av Martin som är född och uppvuxen i Västerås och jag, Lenita som är född och uppvuxen i Kungsör. 


Vi har tre barn med varierande odlingsintresse. Vår son älskar dock alla maskiner som går att använda och sköter gärna om trädgården med sin röjsåg. Alla barnen skördar dock med god aptit. Både när vi är med… och ibland på egen hand. För oss sker odling på familjens villkor, det ska vara kul!
Det ska vara roligt, prisvärt och enkelt att odla! Därför finns vår sida. På sociala medier försöker vi dela med oss av både inspiration, tips och trix samt kampanjer. Följ oss gärna där!

Hos oss behöver du inte bli medlem eller logga in för att handla. Det är helt enkelt, bara enkelt. 
Vi har en bra sökfunktion för att du ska hitta de fröer du eftersöker. På sidan hittar du även vad symbolerna på de smarta fröpåsarna betyder.

Alla Fröer sådde sitt första frö som e-handel 2014. Jag och Martin driver sidan sedan 2019 och nu är vi redo för en ny säsong. Vi har laddat med massor av produkter för att göra din odling rolig. Vi försöker hålla så stort fokus som möjligt på ekologiska produkter, det känns väldigt naturligt för den tid som vi lever i. 

Att våga odla egna kryddor och primörer gör att du själv växer! Jag har mött många människor som fått hälsa och välbefinnande åter av att odla. Det är något magiskt i att följa sina växter. Att få så det lilla fröet, skola om, plantera ut för att sedan skörda och avnjuta. 

Du kan enkelt, tryggt och till bra pris odla traditionellt och ekologiskt med den bästa kvalitén genom att handla dina fröer och odlingstillbehör från oss. Vårt mål är att ha kryddor, växter och primörer i ett brett sortiment från ledande leverantörer.
Titta runt på allafröer.se för att se vad vi erbjuder. Saknar du någon produkt eller har frågor om en produkt så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper gärna till.

Alla Fröer Sverige, Martin och Lenita

 

 

Sök fröer
Övrigt